Finn szauna

A forró és száraz levegőn elpusztulnak a baktériumok, vírusok, a verejtékezéssel pedig a bőrön keresztül távoznak ilyenkor a szervezetből a méreg- és salakanyagok. A szauna élettani hatása igen sokféle: javítja a vérkeringést, érregeneráló, edzi a szívet, erősíti az immunrendszert, tehát megelőzhető az influenza, a megfázás. A szaunázás szépíti a bőrt, fiatalítja, rugalmassá teszi, enyhíti az izomlázat. És persze komoly stresszoldó hatása is van. A fokozott vérkeringésnek köszönhetően a szervezet több oxigénhez jut, így könnyebben ellazul, regenerálódik.
A szauna megelőzés és gyógyítás egyszerre. Már a havi egyszeri szaunázásnak is pozitív a hatása. A száraz, forró levegőn túl a szauna extra élményeket is ígér: az aromás, illóolajos felöntések új éleltre keltik testünket és lelkünket.

Merülődézsa

Egy forró szaunázás után a dézsába csobbanni: tökéletes felfrissülést biztosít. A víz hőmérséklete 16-18 °C körüli. A szaunában kitágult erek hirtelen összehúzódását eredményezi a hideg víz. Érelmeszesedés ellen, de a megelőzésére is kiváló.

Relaxációs nyugágyak

A hatékony, ellazító szaunázás másfél-két órát vesz igénybe, semmiképpen nem szabad sajnálni rá az időt. A szaunamenetek közötti ellazulás relaxációs nyugágyainkban lesz maximálisan pihentető. A hangulatvilágítás és a halk relaxációs zene tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Exkluzív masszázsfotel

Fantasztikus masszázsélmény! Dőljön hátra, és lazuljon el! Garantáltan megújul a teste és lelke is! Exkluzív masszázsfotelünk rendkívül kényelmes, relaxál, kikapcsol, ellazít, csökkenti a fáradtságérzetet, csillapítja fájdalmait, csökkenti a stresszt.
Válasszon előre beállított masszázst, és szerezzen magának egy különleges masszázsélményt. A távvezérlőn több automatikus masszázsprogram is található, amelyek különféle masszázsmódokat, különböző mozgásokat kínálnak.